top of page

Stress - Overspannen - Burn-out

 

Al eens ondervonden wat voetreflexologie voor je doet in perioden van stress? Dan raad ik je aan nu een afspraak te maken zodat je dat kunt ervaren. Een advies dat des te meer geldt wanneer je overspannen bent of een burn-out hebt. Mijn voetreflexbehandeling is erop gericht je balans te herstellen waardoor er rust komt in je lichaam en geest.

Overspannen worden of een burn-out krijgen, gebeurt niet van de een op de andere dag. Er gaat een heel geleidelijk proces aan vooraf waarvan het eerste symptoom vermoeidheid is.

 

In onze jachtige maatschappij zijn we geneigd subtiele signalen van ons lichaam te negeren en vooral dóór te gaan. Langzamerhand brokkelt je weerstand af, wat je niet alleen vatbaar maakt voor verkoudheid of griep, maar er ook voor zorgt dat negatieve ‘prikkels’ harder bij je binnenkomen en je hersenen geneigd zijn van een mug een olifant te maken. Veel beter zou zijn die signalen serieus te nemen en bijtijds maatregelen te nemen. Dat voorkomt lichamelijke en geestelijke klachten en zorgt dat je weerstand op peil blijft.

bottom of page