top of page

Detox

 

Wanneer is detoxen aan te raden?

Bij veel klachten zie je duidelijk verbetering zodra afvalstoffen het lichaam hebben verlaten. Als afvalstoffen in je lichaam achterblijven kunnen ze aandoeningen veroorzaken zoals reuma, jicht, cellulitis, gewrichtsklachten, nierstenen, huidklachten, depressieve gevoelens, migraine en osteoporose, opgezet pijnlijk bindweefsel, oververmoeidheid,  verhoogde bloeddruk en slechte weerstand.

 

Bij opgehoopte afvalstoffen spreken we van ‘verzuring van het lichaam’. Die ontstaat niet alleen door de voeding, maar ook door cosmetica, schoonmaakmiddelen, roken, drugs, medicijnen en milieuvervuiling. Voorkom schade aan je lijf als de hoeveelheid schadelijke stoffen te groot is of te lang blijft. Goed reinigen maakt de kans daarop zo klein mogelijk en je voelt je stukken vitaler!Veel mensen doen op eigen houtje een detox- of vastenkuur of volgen die elders. Op zich prima, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Je lichaam heeft hierbij altijd ondersteuning nodig om de afvalstoffen goed af te voeren.

Maak daarom tijdig een afspraak voor een voetreflexmassage die erop is gericht je lichaam dat wel te laten doen. Ik heb me toegelegd op een behandeling die precies de juiste ondersteuning geeft die je nodig hebt.

Maak meteen een afspraak.

bottom of page