top of page
Anti-aging acupunctuur

Er jonger uitzien, wie wil dat niet? En mogelijk is het ook, want tegenwoordig kan je voor anti-aging op heel veel plaatsen terecht. Wil je het echter op een natuurlijke en veilige manier, dan wordt de keuze aan aanbieders een flink stuk kleiner. Maar bij mij kan je terecht!  

 

Ik bied je anti-aging acupunctuur met verjongend effect als je 6 tot 10 weken lang wekelijks voor een behandeling komt. Daarna zal je lijf maximaal collageen aanmaken, een eiwit dat je rimpels en lijntjes van binnenuit vult. Collageen maakt je huid stevig en elastisch.

 

Tijdens de behandeling krijg je naaldjes in je gezicht die daar 20 minuten blijven. Deze stimuleren de productie van witte bloedlichaampjes die op hun beurt weer collageenaanmaak bevorderen. Je gezichtshuid raakt beter doorbloed waardoor je huidcellen meer voedingsstoffen (en dus energie!) krijgen.

 

Voordat ik naaldjes zet, reinig ik je gezicht met lauwwarm water en geef ik je een Tui-na gezichtsmassage. Daarbij kneed ik je huid zacht. Een weldadige en effectieve voorbereiding.

 

Je kunt kiezen voor verjonging van:
- kin
- mondhoeken
- boven- en onderlip
- wangen
- gebied neus – mondhoek (lachrimpeltjes)
- oogleden
- wenkbrauwen
- oogzakjes (de befaamde ‘wallen’)
- plek tussen de ogen (frons)

- voorhoofd

antiaging.jpg

​Ik zet geen naaldjes bij: personen die in het gezicht botox, plastische chirurgie, fillers en lifters hebben, bij zwangeren,
personen met kanker of zware medicatie bij bijvoorbeeld hartklachten, hoge bloeddruk (tenzij onder behandeling bij een arts), laserbehandeling, acute allergische reacties, acute herpesvirus, mensen die regelmatige migraine hebben (als het af en toe voorkomt is het geen probleem), kinderen.

Anti-aging acupunctuur valt niet onder de (aanvullende) vergoedingen van zorgverzekeraars.


Tarief: 60 minuten € 60,--

bottom of page