top of page

Detoxprogramma

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen en duurt 10 dagen. Daarbij ondersteunt je motivatie het hele proces, weet dus waarvoor je een detoxkuur doet. 

Tijdens het programma verminder je bepaalde voedingsmiddelen, je laat ze weg of voegt ze juist toe.  Alles met het doel om uitsluitend producten tot je te nemen die vrijwel niet vervuilen en de afvoer van toxische stoffen bevorderen en ze onschadelijk maken.​

Om afkick- en ontgiftingsverschijnselen te voorkomen of te verminderen is het belangrijk niet te snel af te bouwen maar dat stap voor stap te doen. Je hebt een aantal beschermende, ontgiftende en uitscheidende orgaansystemen die tijdens de kuur extra gestimuleerd en ondersteund moeten worden.

Daarom is het belangrijk om tijdens de kuur voor minstens 3 voetreflexmassages af te spreken.  Als je begint aan het detox-programma geef ik je een aantal recepten die je tijdens de kuur kunt bereiden.

Een detoxkuur is niet alleen een periode van ontgiften, maar ook een stap naar een gezonder voedingspatroon.

Natuurlijk zullen er na afloop op den duur toch weer enkele verkeerde patronen je leven binnensluipen die klachten (kunnen) veroorzaken. Dat is geen ramp, maar als je dat merkt, is het wel weer tijd om je lichaam opnieuw te reinigen.

bottom of page